keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Jälleen epäilyttävä hankinta

Selailin taas tässä taannoin torin ilmoituksia, kun silmiini sattui kympillä myynnissä ollut PSP. Myyjä Kyllä varoitteli, ettei laitteen UMD lukija kuulemma toiminut. Eipä tuo minua haitannut, digitaalisessa muodossa laitteella pelejä kuitenkin pelattaisiin.

Keskimmäinen laite on ko. PSP e1000

Ideana oli modata mokoma vekotin ja antaa se kaverilleni lahjaksi. Hän kun oli saanut tehtyä sen mistä itse vasta tässä vaiheessa uneksin, eli saanut gradunsa valmiiksi. Kun taskukonsoli lopulta saapui postin hellästi heittelemänä perille, yllätyin laitteen hyvästä kunnosta. Näytössä oli vain muutama naarmu, mutta muuten (rikkinäistä UMD asemaa laskematta) PSP toimi moitteettomasti. Myyjä lähetti jopa minigrip pussissa kaikki lukijasta irronneet palaset ja muuta sälää. Paketti oli myös tarpeettoman tasokas kymmen euron ostokselle, vaikka enpä tietenkään tästä valita.

Syy siihen miksi tästä ostoksesta nyt teille kirjoitan löytyi kuitenkin laitteen syövereistä. Muistikortti oli nähkääs täysin tyhjä. Tai ainakin melkein. Kortilta löytyi yksi tiedosto:

👍


Muita huikeita löytöjä:
Mystinen palikka
Teksti: Samuli
Oksettava yllätys
Käytetty PS Vita




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti