maanantai 24. huhtikuuta 2017

Mystinen palikka

Kävin tässä taannoin Rovaniemen Prismassa ja tietenkin siinä samalla oli pengottava myös pelipuolen alelaari. Hetken kaivettuani löysin ihan korin pohjalta tällaisen mielenkiintoisen palikan.

Harvoin näkee noin monta alelappua päällekkäin
Siinä sitten hetken tutkittuani totesin palikan olevan varavirtamötkylä, joka on aikanaan suunnattu Vitalle. Kyllähän tällainen kummallisuus oli hankittava. Hiukan tosin hämmensi se, ettei laatikossa (lukuisten alelappujen lisäksi) ollut minkäänlaista hintaa. Noh, onneksi Prisman henkilökunnalta voi aina kysyä asiasta. Ensimmäinen kohtaamani henksu yritti kyllä avuliaasti piippailla laitteen viivakoodia, mutta tuloksetta. Heillä ei kuulemma ole kyseistä möhkälettä missään tietokannassa. Mielenkiintoista.

Hiippailin sitten kassalle ja nakkasin virtamöykyn hihnalle. Mutta eipä myyjäkään saanut laitteesta mitään tolkkua. Hän soitti varastoon ja elektroniikka-puolelle, mutta ei. Ihan mysteeri oli kuulemma koko palikka. Ei pitäisi olla heillä myynnissä. Hetken mietittyään kassa sitten kysyi: "onks OK jos maksat 5 euroa?"

Oli OK.

Teksti: Samuli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti