Lautapelit


Asiaa lautapeleistä:

Olen hevilettinen lentoponi ja lumihiutaleena kieppuva lohikäärme 

Olen muuttunut huomaamattani. Olen muuttunut lautapelien myötä ja Magicin mukana vielä enemmän. Samalla elämästänikin on tullut hieman erilaista, vaikken osaakaan sanoa, olisiko muutos niin suuri, että sivullinen huomaisi sen. Silti ero on itselleni iso.

 

Muumioiden ilonpitoa pyramidin portailla - Amonkhetin prerelease Fantasiapeleissä 23.4.17  

Viime sunnuntai oli päivä, jota jännitin jo etukäteen. Silloin osallistuin Oulun Fantasiapeleissä lempipelini Magic the Gatheringin uuden setin, Amonkhetin, prerelease-turnaukseen. Olin valmistautunut katselemalla Amonkhetin kortti-spoilereita, harjoittelemalla pakantekoa ja keräämällä kasoittain rohkeutta. Kaikesta valmistelusta ja  varastoimastani urheudesta huolimatta jännitin niin, että tuskin nukuin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.  

 Kasvavia kilppareita ja kimaltavia maita - Magic Open House -tapahtuma Fantasiapeleissä 

Minun oli tarkoitus matkustaa pääsiäiseksi Oulusta Sieviin jo perjantaina, mutta eihän niin sitten kuitenkaan käynyt. Huomasin nimittäin Fantasiapelien sivuilla mainoksen aloittelijoille suunnatusta Magic the Gathering -tapahtumasta. Siellä pelattaisiin esittelypelejä, saataisiin ilmaisia tutustumispakkoja ja pidettäisiin jopa vasta-alkajille suunnattu turnaus...

 
Pahvi, noppia ja paperinpaloja - lautapelit ja minä

Tarkoitukseni on kirjoittaa blogijuttuja lautapeleistä - sekä omista, lainatuista että kodin ulkopuolella pelatuista lautapeleistä. Arvostelu kuulostaa vähän liian painavalta sanalta, mutta ainakin jonkinlaisia pelikokemuksia ja tunnelmia aion raapustella. Ensin kerron kuitenkin vähän itsestäni siitä, millaisista peleistä pidän, josko se antaisi hieman käsitystä siitä, mitä on tulossa. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti