perjantai 27. lokakuuta 2017

Erittäin harvinainen Game Boy

Satuin käymään muutamalla kirpputorilla kesän aikana. Toivon tietenkin aina löytäväni jotain mielenkiintoista peliroinaa tai jopa potentiaalisia harvinaisuuksia. Tietenkään mitään mielenkiintoista ei juuri koskaan tule vastaan, mutta tällä kertaa törmäsin varsinaisiin helmiin.


60 euron hinta 3DS XL -konsolista oli mielestäni jokseenkin kohtuullinen.
Laite oli hyvässä kunnossa ja molemmat näytöt olivat naarmuttomat.

Nykyään kirpputorien tavara tuntuu ylihinnoitellulta (tai ehkä se on aina ollut sitä) varsinkin mitä tulee peleihin ja konsoleihin. Tavaraa myydään keräilyharvinaisuuksina ja saattaapa esimerkiksi jostain pöydästä löytää PC-pelejä, joiden Steam latauskoodit on jo käytetty. Kuitenkin satuin löytämään Nintendon 3DS XL konsolin 60 euron hinnalla. Laatikkoa ei laiteeseen ollut, ainoastaan konsoli itse ja latauspiuha (Ever Oasis ei kuulunut diiliin vaan se oli minulla arvosteltavana pelinä muutama kuukausi sitten). Ei ehkä halvin löytö, mutta ei mielestäni käsittämättömän ylihintainenkaan. Vai oliko?

Tämä huikea paita löytyi kammottavan vaateröykkiön alta. Kaikki tehdään Kiinassa paremmin. Jopa Pokemonit.

Shiny Charmander!?Säästin parhaan viimeiseksi. Tällaiseen harvinaisuuteen törmää vain kerran elämänsä aikana. Harmi että patterit ovat hiukan heikonlaiset. Melkein aitoa Nintendo laatua.


Tällaista häkkyrää kaupiteltiin aitona Game Boy -käsikonsolina
ja vielä erityisesti keräilijöille suunnattuna löytönä.
Teksti: Samuli

Muita surullisia löytöjä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti